Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Απεργούν αύριο και μεθαύριο οι εργαζόμενοι στο ΝΑΤ - Με προσωπικό ασφαλείας την Πέμπτη τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο (ΝΑΤ), καθώς οι συνέλευση του συλλόγου τους αποφάσισε σήμερα, 24ωρη απεργία για αύριο, ενώ μεθαύριο θα συμμετέχουν στη 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ενώ την Παρασκευή θα πραγματοποιήσουν εκ νέου Γενική Συνέλευση, προκειμένου να επανεξετάσουν την κατάσταση.

Της σημερινής γενικής συνέλευσης, προηγήθηκε συνάντηση του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο ταμείο, με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργο Κατρούγκαλο, η οποία απέβη άκαρπη, με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν τη συνέχιση της απεργίας τους.

Παράλληλα, στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ, την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ και τα λεωφορεία θα κινηθούν με προσωπικό ασφαλείας.

Η νυκτερινή λεωφορειακή γραμμή Νο 78Ν «ΚΤΕΛ – ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά από τις 10.10 το βράδυ έως τις 6.25 το πρωί. Θα κινηθεί ένα ειδικά διασκευασμένο λεωφορείο για την εξυπηρέτηση των ΑμεΑ στην πρωινή και ένα στην απογευματινή βάρδια.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.