Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για… δύο ευρώ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διαβάστε την απίστευτη ιστορία που έγινε στην Κάρπαθο.

Σε φυλάκιση τριών ετών καταδικάστηκε ένας κάτοικος της Καρπάθου,που πριν από 6 χρόνια, δάγκωσε και έκοψε τον δείκτη του αριστερού χεριού ενός 60χρονου συμπατριώτη του μετά από διαφωνία που είχαν για 2 ευρώ.

hf

Σύμφωνα με την «Ροδιακή», το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω καταδίκασε χθες σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή τον κατηγορούμενο.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε ο 60χρονος και είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω το οποίο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης, μετέτρεψε την κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το επεισόδιο που κόστισε το δάκτυλο στον 60χρονο, σημειώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2009 στα γραφεία του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου, μέλη του οποίου ήταν κατηγορούμενος και παθών.

Όπως αναφέρεται και στο σχετικό βούλευμα με το οποίο παραπέμφθηκε η υπόθεση σε δίκη, ο 60χρονος είχε καταγγείλει στον πρόεδρο του Σωματείου πως κατά διαστήματα έλειπαν χρήματα από το κοινό ταμείο φιλοδωρημάτων που διέθεταν και ανέφερε ως υπεύθυνο για αυτό τον κατηγορούμενο.

Ο πρόεδρος του σωματείου κάλεσε στο τηλέφωνο τον κατηγορούμενο προκειμένου να του κάνει συστάσεις και μετά από λίγη ώρα ο τελευταίος πήγε στα γραφεία όπου και αφού έριξε μία καρέκλα προς τον 60χρονο, του έπιασε το αριστερό χέρι και του δάγκωσε τον δείκτη με αποτέλεσμα να του το κόψει.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η «διαφορά» των χρημάτων που αποτέλεσε και την αφορμή για το όλο επεισόδιο ήταν μόλις δύο ευρώ!


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.