Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Σκοτώθηκε για μια καλή φωτογραφία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιος ο ρόλος των ξεναγών σε γκρεμό της Αυστραλίας.

Η Zoe Woolmer από τη Βρετανία, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της, στην προσπάθειά της να βγάλει την τέλεια φωτογραφία, στο King’s Canyon στην Αυστραλία. Η νεαρή, που ταξίδευε στην αχανή Ήπειρο, θέλησε να ποζάρει σαν να φαίνεται ότι κρεμόταν στην άκρη του γκρεμού. Ωστόσο, δεν υπολόγισε σωστά και έπεσε από ύψος 30 μέτρων, βρίσκοντας ακαριαίο και φρικτό θάνατο.

Η 23χρονη έκανε τριήμερη πεζοπορία στην περιοχή, μαζί με άλλους τουρίστες της εταιρείας The Rock Tour που διοργανώνει εκδρομές στην περιοχή. Ο φάκελος της τραγικής υπόθεσης, άνοιξε ένα χρόνο μετά τον θάνατό της, τον Ιούνιο του 2014. Οι καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων μάλλον «καίνε» την παραπάνω εταιρεία καθώς οι ξεναγοί του ενθάρρυναν τους τουρίστες να κατεβαίνουν σε ένα συγκεκριμένο ύψος του γκρεμού και να βγάζουν φωτογραφίες που να δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κρέμονται στο γκρεμό.

«Δεν είδα την πτώση της. Άκουσα μια κραυγή και μου πήρε λίγο χρόνο να καταλάβω τι είχε συμβεί. Δεν έβγαιναν λέξεις από το στόμα της. Μόνο αγκομαχητά. Με κοίταζε και της είπα: «τα σωστικά συνεργεία είναι στον δρόμο γλυκιά μου. Μην ανησυχείς, δεν θα σε αφήσω», ανέφερε η ξεναγός Rebecca Gethen. Οι γονείς της 23χρονης, βρέθηκε στην Αυστραλία για την διερεύνηση της υπόθεσης.


Η τρομακτική φωτογραφία που ανέβασε στη σελίδα της εταιρείας The Rock Tour στο Facebook, ένας από τους ξεναγούς

Η αδικοχαμένη Zoe Woolmer






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.