Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Η ώρα της δικαίωσης για 40 εκπαιδευτικούς από το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κρίθηκαν αθώοι τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη τους.

Τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη τους σε 12 μήνες φυλάκιση από το τριμελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών για την αποδοχή εκπρόθεσμων δικαιολογητικών απουσιών ήρθε η ώρα της δικαίωσης για τους σαράντα εκπαιδευτικούς από το 2ο ΓΕΛ Γιαννιτσών.

Με απόφασή του Εφετείου Θεσσαλονίκης κρίθηκαν αθώοι ως προς την κατηγορία της νόθευσης εγγράφου και της παράβασης καθήκοντος, ενώ εκκρεμεί ακόμη η απόφαση για τον τότε προϊστάμενο γραφείου β/θμιας εκπαίδευσης, τους γονείς και τους γιατρούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

«Με την ελπίδα να έχει αίσια έκβαση και η δική τους περιπέτεια, εκφράζουμε τη χαρά μας για την αθώωση των συναδέλφων μας, που αποκαθιστά το διαταραγμένο αίσθημα δικαίου και στέλνει ένα μήνυμα δικαιοσύνης και δημοκρατίας στον εκπαιδευτικό κόσμο όλης της χώρας. Ευχαριστούμε θερμά την ηγεσία της ΟΛΜΕ, τοπικούς και όχι μόνο πολιτικούς παράγοντες, την εκπαιδευτική κοινότητα και την τοπική κοινωνία, που σε όλη αυτή τη μάχη στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. της Β’ ΕΛΜΕ Πέλλας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.