Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Αναμένονται 1.200 προσλήψεις αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα γίνουν στα μουσικά σχολεία και στην Ειδική Αγωγή.

Νέες προσλήψεις αναπληρωτών θα έχουμε τις επόμενες μέρες όπως προκύπτει και από το ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Νεκτάριου Κορδή ο οποίος κάνει λόγο για 2.700 προσλήψεις συνολικά σε Β/θμια Ειδική και Γενική Εκπαίδευση.

Συγκεκριμένα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γίνουν 1.400 περίπου προσλήψεις στη Δευτεροβάθμια και στα Μουσικά σχολεία. Ενδεχομένως περίπου 200 προσλήψεις θα αφορούν τα μουσικά και οι υπόλοιπες 1200 το σύνολο των ειδικοτήτων της Β/θμιας. Σημειώνουμε ότι στην Α φάση είχαν πραγματοποιηθεί 907 προσλήψεις που αφορούσαν τις ειδικότητες ΠΕ02,03,04. Τα κενά στη Β/θμια είναι 2800 και στα Μουσικά σχολεία 1000, σύμφωνα με τον κ. Κορδή.

Στην Ειδική Εκπαίδευση στις δομές της Δευτεροβάθμιας αναμένονται 1300 περίπου προσλήψεις. Τα συνολικά κενά είναι 2000 περίπου. Για τις προσλήψεις στην Ειδική Εκπαίδευση αναμένεται να αξιοποιηθούν τόσο πιστώσεις του ΕΣΠΑ όσο και του κρατικού προϋπολογισμού και του ΠΔΕ.

Έως τώρα έχουν γίνει 5.053 προσλήψεις με τις 907 εξ αυτών να αφορούν τη Β/θμια σύμφωνα με τον αιρετό στο ΚΥΣΔΕ ο οποίος και επισημαίνει ότι «σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αναζητηθούν και επιπλέον πιστώσεις για να καλυφθούν άμεσα τα κενά που εξακολουθούν να υπάρχουν!»


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.