Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Υπεγράφη η σύμβαση κατασκευής εγκαταστάσεων και μεταφοράς του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα εγκατασταθεί στον παλιό Γαλλικό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση κατασκευής εγκαταστάσεων και μεταφοράς του ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης, από το κέντρο στην ανατολική είσοδο της πόλης, στον παλιό Γαλλικό Σιδηροδρομικό Σταθμό.

Μετά από ένα χρόνο διαβουλεύσεων, η ΓΑΙΑΟΣΕ προχώρησε στην παραχώρηση, για 30 χρόνια, προς το ΚΤΕΛ, έκτασης επτά στρεμμάτων και ενός κτιρίου, προκειμένου ν’ αναπτύξει την επιχειρηματικότητά του και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών.

Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, χαρακτήρισε τη μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ μοχλό ανάπτυξης της ανατολικής πλευράς της πόλης, ενώ τόνισε πως θα συμβάλλει σημαντικά στην επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κεντρικό οδικό δίκτυο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ, Αθανάσιος Σχίζας, τόνισε πως τα οφέλη που προκύπτουν από την υπογραφή της σύμβασης αφορούν στο σύνολο την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, ενώ αναφέρθηκε και στη σημασία συντήρησης του κτιρίου ως ζωντανού πλέον οργανισμού και της τόνωσης του σιδηροδρομικού δικτύου που θα επιφέρει η μεταφορά των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ.

Τέλος, όνειρο των μετόχων και επιθυμία των δημοτών χαρακτήρισε την υπογραφή της σύμβασης ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ, Σταμάτης Ντούμπας, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η μετεγκατάσταση θα ολοκληρωθεί το αργότερο εντός 18 μηνών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.