Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ηλικιωμένη χωρίζει τον 88χρονο σύζυγό της επειδή δεν την ικανοποιεί σεξουαλικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν της αρκούν δύο φορές το μήνα, οι προηγούμενοι σύζυγοί της, λέει, ήταν καλύτεροι στο κρεβάτι...

Δραστικά μέτρα έλαβε μια 84χρονη Ιταλίδα για να πείσει τον 88χρονο σύζυγό της να έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές: κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Η ηλικιωμένη από τη νότια Ιταλία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου επί τη βάσει της μη ικανοποίησής της σεξουαλικά. Όπως αποκάλυψε στον δικηγόρο της, ο ηλικιωμένος σύζυγός της ήθελε να κάνουν σεξ μόνο δύο φορές το μήνα που για την ίδια ήταν λίγο.

Η γυναίκα, που έχει ήδη χηρέψει δύο φορές, κατάφερε ακόμα ένα πλήγμα στον 88χρονο υποστηρίζοντας πως οι προηγούμενοι σύζυγοί της ήταν καλύτεροι στο κρεβάτι από τον νυν άνδρα της…

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να βρει μια άλλη δραστηριότητα για να είναι χαρούμενη και ικανοποιημένη, η συνταξιούχος δασκάλα είπε πως δεν καταλαβαίνει γιατί θα έπρεπε να εγκαταλείψει το σεξ μόνο λόγω της ηλικίας της.

Στη συνέχεια η 84χρονη παραδέχθηκε πως η αίτηση διαζυγίου ήταν ένα τέχνασμά της για να πείσει τον σύζυγό της να πάρει βιάγκρα.

Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως όταν ο άνδρας αρνήθηκε να πάρει το μπλε χαπάκι επειδή αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα, η γυναίκα του είπε: «Βλακείες, απλά έχεις μερικές αρρυθμίες!».

Ο 88χρονος παραδέχθηκε στον δικηγόρο πως προτιμά να παίζει με τους φίλους του παρά να κάνει σεξ με τη γυναίκα του. Σε «αντίποινα», η γυναίκα είπε πως θα βρει νέο εραστή.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι έγινε τελικά με το διαζύγιο του ηλικιωμένου ζεύγους.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.