Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο πεισματάρης ασθενής που δεν ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση για έναν άνδρα από το Πεκίνο ο οποίος δεν ήθελε να φύγει από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.



Όλα ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2011, όταν ο κ. Τσεν, εισήχθη στο νοσοκομείο με τραύματα έπειτα από ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητό του. Λίγες μέρες αργότερα και αφού δέχθηκε την απαραίτητη φροντίδα από τους γιατρούς πήρε εξιτήριο.



Όμως τον Οκτώβριο ο κ. Τσεν επέστρεψε στο νοσοκομείο με συμπτώματα θρόμβωσης στο αριστερό του πόδι. Αυτή τη φορά χρειάστηκε να νοσηλευτεί για τρεις μήνες. Ο 55χρονος έγινε καλά και οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο, αλλά εκείνος είχε αντίθετη άποψη. Αρνήθηκε να φύγει από το νοσοκομείο καθώς πίστευε ότι είναι άρρωστος. Έλεγε στους γιατρούς ότι πονάνε τα πόδια του, ότι δεν μπορεί να σταθεί όρθιος και ότι χρειάζεται και άλλη θεραπεία.



Το νοσοκομείο σταμάτησε να του παρέχει φαρμακευτική περίθαλψη τον Ιούλιο του 2012 και ξεκίνησε δικαστικός αγώνας ώστε να φύγει ο κ. Τσεν.



Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη πριν από μερικές ημέρες. Όλο αυτό το διάστημα, τρία χρόνια δηλαδή, ο 55χρονος παρέμενε στο νοσοκομείο.



Το δικαστήριο αποφάσισε ότι έπρεπε να φύγει από το νοσοκομείο και αν δεν έφευγε έπρεπε να επέμβει η αστυνομία. Ο κ. Τσεν αποδείχθηκε πολύ πεισματάρης καθώς και μετά την δικαστική απόφαση αρνήθηκε να φύγει. Μάλιστα δέθηκε με αλυσίδες στο κρεβάτι.



Έτσι, η αστυνομία πήγε στο νοσοκομείο, έκοψε τα λουκέτα και κυριολεκτικά τον έβγαλε σηκωτό. Ο κ. Τσεν αντιστάθηκε αλλά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά…






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.