Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Κατρούγκαλος: Θα επαναπροσληφθούν άμεσα 3.900 δημόσιοι υπάλληλοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την άμεση επαναπρόσληψη 3.900 δημοσίων υπαλλήλων που απολύθηκαν άδικα προανήγγειλε ο Γιώργος Κατρούγκαλος με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Ήταν μια πράξη αδικίας και αντισυνταγματικότητας. Δεν θέλουμε να περιμένουμε να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία», είπε ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης διευκρινίζοντας πως οι 1.100 είναι «εντός» δημοσίου καθώς εκκρεμεί η απόφαση της δικαιοσύνης ενώ για τους απολυμένους της ΕΡΤ σημείωσε πως η επαναπρόσληψή τους δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η κινητικότητα που εφήρμοσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πράξη οδηγούσε σε απόλυση και ξεκαθάρισε πως η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα έχει τιμωρητικά χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Κουρουμπλής έκρουσε τον «κώδωνα του κινδύνου» για την κατάσταση που επικρατεί σε 150 μονάδες εντατικής θεραπείας σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας και σχολιάζοντας τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους τόνισε ότι «αν οι εκβιασμοί γίνουν αποδεκτοί οδηγούν στην καταστροφή».

Δείτε τα βίντεο του Mega:






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.