Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συνελήφθη ο μητροκτόνος στη Φθιώτιδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα.

Συνελήφθη σήμερα ο 49χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος της 79χρονης μητέρας του, στην περιοχή Έξαρχος Αταλάντης Φθιώτιδας. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, αφού πριν από μερικά χρόνια, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας είχε σκοτώσει με καραμπίνα τον πατέρα του.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., προχθές το μεσημέρι, γειτονικό πρόσωπο της ηλικιωμένης επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές, εκφράζοντας την ανησυχία της για την 79χρονη, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής τις προηγούμενες ημέρες.

Αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Αταλάντης και του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας μετέβησαν άμεσα στην οικία, όπου διέμενε η 79χρονη μαζί με τον 49χρονο γιο της και την βρήκαν νεκρή.

Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου. Επίσης κλήθηκε και προσήλθε Ιατροδικαστής, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού της θανούσας .

Στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης, διακριβώθηκε ότι ο θάνατος της 79χρονης προκλήθηκε συνεπεία εγκληματικής ενέργειας (απόφραξη των αεροφόρων οδών).

Με βάση τη συνδυαστική αξιολόγηση και αξιοποίηση των στοιχείων και των δεδομένων της υπόθεσης, σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, σε βάρος του 49χρονου γιου και συνοίκου της ηλικιωμένης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και σήμερα ο 49χρονος συνελήφθη, με ένταλμα της Ανακρίτριας Λαμίας.

Την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.