Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ο ένας γιος σκότωσε τον πατέρα και ο άλλος τη μάνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στο φως για το δράμα μιας οικογένειας στο χωριό Έξαρχος Αταλάντης, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Μια 79χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο κρεββάτι της. Ήταν σκεπασμένη με κουβέρτα, γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ είχε μελανιές και διάφορα σημάδια σε όλο της το σώμα.

Η γειτόνισσα την είχε βρει το Σάββατο πεσμένη στην αυλή και την βοήθησε να σηκωθεί να πάει να ξαπλώσει. Από τότε δεν την ξαναείδε και ειδοποίησε τον πρόεδρο της κοινότητας και την αστυνομία, που τη βρήκαν σε αυτή την κατάσταση.

Η 79χρονη διέμενε μαζί με τον 49χρονο γιo της που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο 49χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκέπασε τη μητέρα του με την κουβέρτα πριν πάει για ύπνο και ότι η μητέρα του πέθανε από παθολογικά αίτια.

Βασανίστηκε πριν πεθάνει

Δυστυχώς όμως γι' αυτόν, η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ιατροδικαστής Αποστολία Ακριβούση διαπίστωσε ότι της είχαν βάλει μέσα στο στόμα χαρτί, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να μην μπορεί να αναπνεύσει και να επέλθει το μοιραίο.

Επίσης τα σημάδια, οι μελανιές και άλλα ευρήματα δείχνουν κακοποίηση, που αν επαληθεύσουν τις υποψίες που υπάρχουν, η αρχαία τραγωδία θα ωχριά μπροστά στο δράμα αυτής της οικογένειας.

Ο άλλος γιος σκότωσε τον πατέρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και μαρτυρίες συγχωριανών, πριν μερικά χρόνια παίχτηκε η πρώτη σκηνή αυτής της τραγωδίας. Το 2002 ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, που φέρεται και αυτός να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του στη στάνη που διατηρούσαν κοντά στο χωριό και από τότε είναι κλεισμένος σε ίδρυμα.

Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν πούλησε τα πρόβατα και ζούσε μαζί με τον μικρότερο γιo της στο σπίτι τους στην άκρη του χωριού.

Κανείς όμως δεν ήξερε ή δεν ήθελε να ξέρει το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η 79χρονη γυναίκα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και μάλιστα όπως όλα δείχνουν, δράστης φέρεται να είναι το ίδιο της το παιδί.

Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη ανακοινώσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο, αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.