Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Βραβείο ανθρωπισμού στον Σαμαρά - Το παρέλαβε ο μικρός Τζέι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολλά «αστέρια» βρέθηκαν στην εκδήλωση της «Mundo Deportivo», που βράβευσε και τίμησε αρκετούς, ωστόσο ο μικρός Τζέι, ο φίλος του Γιώργου Σαμαρά, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός τιμήθηκε με το βραβείο ανθρωπισμού (Trofeo a la Gesta Humano-Deportiva) για την κίνησή του να πάρει αγκαλιά τον μικρό Τζέι Μπίτι, ο οποίος έχει το σύνδρομο Down, και να κάνει μαζί του τον γύρο του θριάμβου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Σέλτικ.

Ο «Sam» βρίσκεται στη Σαουδική Αραβία, όπου αγωνίζεται πλέον, κι έτσι δεν μπορούσε να πάει στην Ισπανία, όπου έστειλε τον μικρό του φίλο να παραλάβει εκ μέρους του το βραβείο!
Βραβείο ανθρωπισμού στον Σαμαρά - Το παρέλαβε ο μικρός Τζέι



Ο Τζέι, που δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι μεγάλος φαν της Σέλτικ και του Σαμαρά. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και ο καλύτερος φίλος μου. Μου αρέσει βέβαια και η Μπαρτσελόνα, αλλά προτιμώ την Σέλτικ».

Ο μικρός γνώρισε από κοντά μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου, όπως ο Πουγιόλ και ο Αμπιντάλ, με τον Γάλλο να τον παίρνει αγκαλιά και να σχολιάζει: «Στο γκαλά με τον Τζέι Μπίτι, έναν μεγάλο φαν της Σέλτικ και ένα αξιαγάπητο αγόρι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.