Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Του έμειναν μόλις 100 οργασμοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα ιατρικό παράδοξο.
Πώς θα σας φαίνονταν αν πηγαίνατε στον γιατρό και σας έλεγε ότι σας έμεναν μόλις 100 οργασμοί στη ζωή σας; Ε λοιπόν, αυτό έγινε σε έναν 34χρονο άντρα ο οποίος διαγνώστηκε με ιδιοπαθή ίνωση σηραγγωδών σωμάτων του μορίου και ως αποτέλεσμα, του έχουν απομείνει 100 ερωτικές σεξουαλικές διεγέρσεις για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο νεαρός, με τα αρχικά RLS όπως περιγράφει στο medical daily, του έχουν μείνει «πραγματικές, λειτουργικές στύσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό» και συνεχίζει «δεν μπορείτε να φανταστείτε το συναίσθημα. Πήγα για κάτι που πίστευα ότι θα ήταν ρουτίνα και πλέον η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια στιγμή. Σαν να σου λένε ότι έχεις μόλις έξι μήνες ζωής».

Εν συντομία, στα σηρραγώδη σώματα του πέους του RLS έχει σχηματιστεί μεγάλη ποσότητα ουλώδους ιστού, και αυτό εμποδίζει τον νεαρό να φτάσει σε οργασμό.

Με κάθε οργασμό, λέει ο 34χρονος, πυροδοτείται μια αυτοάνοση αντίδραση που οδηγεί στη δημιουργία περισσότερου ουλώδους ιστού κι έτσι εκτιμάται ότι κατά προσέγγιση του απομένουν περίπου 100 οργασμοί.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.