Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

«Προσπάθεια να κρατήσουμε υψηλά την ποιότητα υγείας στην Ελλάδα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε συνάντηση για την αιμοεπαγρύπνηση ο Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στο εξαιρετικό έργο που επιτελεί το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και το Συντονιστικό Κέντρο Αιμοεπαγρύπνησης (ΣΚΑΕ), σχετικά με την ασφάλεια των μεταγγίσεων, αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, κατά τον χαιρετισμό του στην 17η Εθνική Συνάντηση για την αιμοεπαγρύπνηση, με τίτλο: «Αιτιολογική Ανάλυση Ανεπιθύμητων Αντιδράσεων και Συμβάντων σχετικά με το Αίμα- Διαχείριση Κινδύνου».

«Κάνουμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε υψηλά την ποιότητα υγείας στην Ελλάδα, γιατί το έχει ανάγκη ο τόπος, η χώρα, οι εργαζόμενοι στον χώρο της υγείας, αλλά και το ίδιο το σύστημα. Όλοι εσείς, που έχετε ένα καταπληκτικό επίπεδο και είστε βαθύτατοι γνώστες του αντικειμένου, σε εσάς η πολιτεία οφείλει πολλά. Έχετε κάνει μια εξαιρετική δουλειά. Έχετε μειώσει τις λοιμώξεις και τη μετάδοσή τους», επισήμανε ο κ. Γρηγοράκος.

Στόχος της Συνάντησης είναι η ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των μεταγγίσεων στην Ελλάδα, οι νέοι κίνδυνοι που μπορούν να εμφανιστούν, όπως ο ιός Έμπολα, καθώς και η ανάγκη επαγρύπνησης του ιατρικού κόσμου για την αποφυγή προβλημάτων και για τη διασφάλιση της ποιότητας των μεταγγίσεων.Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.