Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Στις 18 Δεκεμβρίου ξεκινά το παραμύθι με την Παραμυθούπολη στη Σάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γιορτάζει για τρίτη συνεχή χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος του νησιού.

Και φέτος, για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Εμπορικός σύλλογος Σάμου θα πραγματοποιήσει την ξεχωριστή γιορτή της Παραμυθούπολης. Σε πείσμα των καιρών οι έμποροι με τη βοήθεια εθελοντών και με τη συνεργασία του ΔΟΠΠΟΝΑΣ (Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Νεολαίας και Αθλητισμού Σάμου) θα μεταφέρουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα από το βράδυ της Πέμπτης 18 Δεκεμβρίου. Δεκάδες παιδιά με δάδες θα διασχίσουν όλους τους εμπορικούς δρόμους ώστε να καταλήξουν στην πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα γίνει η φωταγώγηση του δέντρου που ήδη βρίσκεται εκεί.

Η Παραμυθούπολη θα περιλαμβάνει και φέτος πολλές εκδηλώσεις, όπως το παιχνίδι του «Κρυμμένου Θησαυρού» από την ομάδα «Πλήρωμα 94» στις 20 και 21 Δεκεμβρίου, στις 29 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί το Santa run Samos, μια φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνεται σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για το ειδικό σχολείο Σάμου και τον σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Σάμου «Η Μέλισσα».

Πρόκειται για έναν αγώνα περπατήματος-τρεξίματος μέσα στην πόλη με στολές 'Αι Βασίλη και κεράσματα από τα καταστήματα της διαδρομής. Όλοι τερματίζουν και όλοι παίρνουν μετάλλιο. Ο εμπορικός σύλλογος του νησιού κρατά κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά τις υπόλοιπες εκδηλώσεις, υποσχόμενος όμως πολλές εκπλήξεις για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.