Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

H Diageo ενισχύει τη μάχη κατά του ιού Έμπολα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρίζει 200.000 λίρες Αγγλίας στην CARE International για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου.

Η Diageo, όπως σε κάθε παγκόσμια κρίση, έτσι και στην πρόσφατη που έχει προκληθεί με τα κρούσματα του ιού Έμπολα σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, ανταποκρίθηκε άμεσα, δεσμεύοντας ένα σημαντικό οικονομικό ποσό για την υποστήριξη των ανθρώπων που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κίνδυνο.

Συγκεκριμένα, η Diageo θα δωρίσει £200.000 στην CARE International για να βοηθήσει στην πρόληψη της εξάπλωσης της νόσου στις πληγείσες κοινότητες. Η χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί για την αγορά πακέτων υγιεινής που θα περιέχουν σαπούνι, κουβάδες νερού, γάντια και χλωρίνη, καθώς και πληροφορίες για τις σωστές τεχνικές πλυσίματος χεριών – κόστος μόλις £9 ανά μονάδα – που θα βοηθήσουν πάνω από 20.000 οικογένειες να προστατευτούν από την εξάπλωση της ασθένειας.

Η χρηματοδότηση προσφέρεται από την Diageo Africa και το ίδρυμα «Diageo Foundation».
Πρόκειται για τη δεύτερη δωρεά από το ίδρυμα «Diageo Foundation», το οποίο τον περασμένο Σεπτέμβριο δώρισε £30.000 στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τις διεθνείς τους προσπάθειες.

Η CARE International είναι από τις λίγες διεθνείς οργανώσεις παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας σε κοινότητες στη Σιέρα Λεόνε και τη Λιβερία. Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κάνετε μια προσωπική δωρεά στην CARE International, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.