Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Υπογράφηκε η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπογράφηκε χθες η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στα μέσα σταθερής τροχιάς, (ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, μετρό και τραμ) με τη διοίκηση της εταιρείας ΣΤΑΣΥ.ΑΕ. Η σύμβαση εργασίας αφορά στο διάστημα έως το τέλος του 2015 και διατηθεί σταθερά τα μισθολογικά δεδομένα των εργαζομένων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Την απόφαση αυτή χαιρέτισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. «Με την εξέλιξη αυτή και οι τρεις συγκοινωνιακές εταιρείες (ΟΑΣΑ Α.Ε., Ο.ΣΥ. Α.Ε., ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) αποκτούν Σ.Σ.Ε. και έτσι εξασφαλίζεται εργασιακή ειρήνη και σταθερότητα στον χώρο των αστικών συγκοινωνιών, στοιχεία απαραίτητα για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση χιλιάδων πολιτών, εργαζομένων, φοιτητών στις καθημερινές τους μετακινήσεις», επισήμανε σε ανακοίνωση του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Η άρση της πολιτικής επιστράτευσης σε συνδυασμό με την υπογραφή ΣΣΕ, αποτελούν απόδειξη από μέρους μας σεβασμού της εργασίας και των δικαιωμάτων των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες», σημείωσε ο υπουργός, προσθέτοντας: «με τη διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης, δηλώνεται και η διαρκής μας προσπάθεια για αξιόπιστες και σύγχρονες δημόσιες αστικές συγκοινωνίες που σέβονται τον χρήστη τους και εξυπηρετούν οικονομικά και απρόσκοπτα τους πολίτες».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.