Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη από 10 έως 12 Νοεμβρίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κλείνει και πάλι η κοιλάδα των Τεμπών από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου και από τις 7 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, προκειμένου να εκτελεστούν οι συνήθεις πλέον εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας -όπως προβλέπεται από το εγκεκριμένο πρόγραμμα Τακτικής Συντήρησης Μέτρων Βραχοπροστασίας- ενώ οι εργασίες έχει προγραμματιστεί να συνεχιστούν μέχρι τις 14 του μηνός.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την ασφαλή εκτέλεση των εργασιών, είναι απαραίτητη η διακοπή της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών από τις 7 το πρωί έως και τις 8 το βράδυ, από τις 10 μέχρι και τις 12 Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, καθώς και οι παρακαμπτήριες διαδρομές, θα ανακοινωθούν από την Ελληνική Αστυνομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο τηλεφωνικό κέντρο της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο τηλέφωνο 2410 741440 καθώς και στην ιστοσελίδα www.aegeanmotorway.gr.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας στην Κοιλάδα των Τεμπών, οι τιμές διοδίων του Σταθμού Διοδίων Μοσχοχωρίου – μόνο για την πληρωμή με μετρητά - θα διαμορφωθούν ως εξής : Κατηγορία 1 2,40 €, Κατηγορία 2 3,50 €, Κατηγορία 3 8,70 €, Κατηγορία 4 12,20 €.

Οι τιμές διοδίων για τις συναλλαγές με πομποδέκτη, καθώς και οι τιμές διοδίων σε όλους τους υπόλοιπους Σταθμούς που διαχειρίζεται η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου θα παραμείνουν ίδιες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.