Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στο Κορωπί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου και θα ολοκληρωθούν στις 9 Νοεμβρίου.

Λόγω εργασιών συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας και διάθεσης ακαθάρτων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις παρακάτω οδούς, περιοχής Δήμου Κρωπίας, κατά το χρονικό διάστημα από 24-9-2014 έως 9-11-2014, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασ. Κων/νου, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Λέκκα Χατζή έως την οδό Κονίτσης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρκόπουλο.Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Δεξιά Βασ. Λέκκα Χατζή, αριστερά Ήρας, αριστερά Κονίτσης και στη συνέχεια δεξιά στη Βασ. Κων/νου.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Βασ. Κων/νου, με εξαίρεση τα οχήματα του εργοταξίου, στο τμήμα της από την οδό Περικλέους έως την οδό Βασ. Λέκκα Χατζή, ρεύμα κυκλοφορίας προς Παιανία-Γλυκά Νερά.Κατά την ανωτέρω διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται ως εξής: Δεξιά Περικλέους, αριστερά Καραϊσκάκη, δεξιά Χρ. Παύλου, αριστερά Αττικής, αριστερά Βασ. Λέκκα Χατζή και στη συνέχεια δεξιά στη Βασ. Κων/νου.
  • Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας στην Λ. Βασ. Κων-νου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, αρχικά σε 50 χλμ/ώρα και τελικά σε 30 χλμ/ώρα σε απόσταση 300μ. και 100μ. αντίστοιχα, πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος στη Λ. Βασ. Κων-νου, και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας, 300μ. πριν την κατάληψη της οδού και στην περιοχή των έργων.Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των έργων και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.