Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

"Συγγνώμη" σε οικογένεια τρίχρονης που χτυπήθηκε από καλώδιο ρεύματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δημόσια συγνώμη ζήτησε σήμερα η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Πατρέων από την οικογένεια του τρίχρονου κοριτσιού, που χτυπήθηκε την περασμένη Κυριακή από γυμνό καλώδιο ρεύματος, στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται συστηματική φθορά και καταστροφή των ηλεκτρικών στοιχείων σε πλατείες, παιδικές χαρές και άλλους δημόσιους χώρους, σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο.

Ακόμη, σημειώνεται ότι η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού παρά τη συστηματική καταγραφή των βανδαλισμών και τις συνεχείς προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών βρίσκεται διαρκώς σε κατάσταση ετοιμότητας διότι πάντα μπορεί να προκύψει ατύχημα εξαιτίας της συχνότητας των κρουσμάτων ρευματοκλοπής, αλλά και άλλων παράνομων ενεργειών.

Όσον αφορά στη λήψη μέτρων, υπογραμμίζεται: «έχουμε προβεί αρκετές φορές σε καταγγελίες και μαρτυρικές καταθέσεις στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές για την περιφρούρηση και προστασία των επικίνδυνων σημείων».

Επίσης, προστίθεται ότι «τελευταίως με εντολή της δημοτικής αρχής, η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού καταγράφει ζημιές και αποκαθιστά άμεσα τις επικίνδυνες φθορές».

Σημειώνεται ότι, αμέσως μετά το περιστατικό, το τρίχρονο κοριτσάκι διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τους γιατρούς, ξεπέρασε το κίνδυνο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.