Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Τα τρία πρώτα ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου που βγαίνουν στο σφυρί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί.

Στο Διαδίκτυο αναρτήθηκαν τα πρώτα ακίνητα οφειλετών με χρέη άνω των 300.000 ευρώ που έχει κατασχέσει το ελληνικό Δημόσιο και πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό.

Λίγες ώρες μετά την απόφαση για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των πλειστηριασμών ακινήτων για χρέη στο Δημόσιο, «ανέβηκαν» στην ιστοσελίδα publicrevenue.gr τρία ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» μέσα στον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με την απόφαση της γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαίδου, κοινοποιούνται τα στοιχεία του οφειλέτη (επωνυμία, ΑΦΜ), τα στοιχεία του ακινήτου και η τιμή πώλησης.

Τα τρία πρώτα ακίνητα οφειλετών του Δημοσίου που βγαίνουν στο σφυρί είναι τα εξής:

- ΑΚΙΝΗΤΟ -ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 14.623 ΤΜ στις Ρίζες Ζακύνθου με 7 τριώροφα κτίρια συνολικής επιφάνειας 6.973,26 ΤΜ. Η αξία του αποτιμάται στα 55 εκατομμύρια και βγαίνει σε πλειστηριασμό στα 44 εκατ. ευρώ.

- ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΜΕ ΚΤΗΡΙΟ 41 στρέμματα στη θέση «Παληάμπελο» στο Βαθύ Χαλκίδος. Αν και η αξία του εκτιμάται στα 3,75 εκατ. ευρώ, ως 1η τιμή προσφορά εμφανίζεται τιμή στα 6,26 εκατ. ευρώ.

- ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΜΗ ΑΡΤΙΟ ΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ 2.391,50 τ.μ. του ιδίου οφειλέτη, με αναγραφόμενη αξία 7.500 ευρώ, η πρώτη προσφορά ορίστηκε στα 38.000 ευρώ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.