Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ένα εστιατόριο φιλικό στα όπλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μαζί με το μενού «σερβίρει» και μαθήματα σκοποβολής.

Οπλισμένοι και πεινασμένοι. Εστιατόριο στο Κολοράντο των ΗΠΑ σερβίρει μαζί με τα λαχταριστά χάμπουργκερ και τις ζουμερά μπιφτέκια, και σωστή επιμόρφωση για την οπλοκατοχή. Το Shooters Grill στο Κολοράντο των ΗΠΑ, είναι ένα καθαρά Αμερικάνικο εστιατόριο που καλύπτει τις ορέξεις και όσων δεν μπορούν να αποχωριστούν τα πολύτιμα όπλα τους.

Εδώ οι σερβιτόρες οπλοφορούν όπως και οι ιδιοκτήτες. Οι ίδιοι πάντως θέλουν να πείσουν ότι δεν λατρεύουν τα όπλα. «Υμνούμε τον Ιησού, όχι τα όπλα», διατείνεται η ιδιοκτήτρια Lauren Boebert, σε συνέντευξή της στην Washington Post. «Το θέμα με τα όπλα εδώ έχει λάβει διαστάσεις. Το φαγητό που σερβίρουμε είναι αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς», συμπληρώνει.

Πάντως ο πελάτης, με 75 δολάρια μπορεί να απολαύσει μαζί με το δείπνο του και ένα μάθημα σκοποβολής-όχι φυσικά μαγειρικής. Και ιδού γιατί: «Παρακαλώ κρατήστε όλα τα όπλα στη θήκη. Εκτός αν παραστεί ανάγκη. Σε τέτοια περίπτωση, η σωστή σκοπευτική δεινότητα είναι ευπρόσδεκτη», διαβάζει ο πελάτης σε πινακίδα πριν εισέλθει εντός του εστιατορίου. Πάντως, σίγουρα θα αποτελεί ρίσκο για κάποιον να διαμαρτυρηθεί για το μενού!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.