Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Γέννησε δίδυμα ενώ πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και κάνει αιμοκάθαρση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι γιατροί δεν της έδιναν καμία ελπίδα, εκείνη όμως τους διέψευσε.

Η Sarah Pearce είναι η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που κατάφερε να φέρει στον κόσμο δίδυμα μωρά ενώ ταυτόχρονα έκανε αιμοκάθαρση.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει την 29χρονη Βρετανίδα ότι ήταν σχεδόν αδύνατον να μείνει έγκυος, καθώς πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια και ο οργανισμός της είναι καταβεβλημένος από τις αιμοκαθάρσεις. Όμως εκείνη τους διέψευσε και έφερε στον κόσμο δίδυμα.

Η γυναίκα διέψευσε όλα τα προγνωστικά και την 1η Ιουνίου έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή τα δίδυμα παιδάκια της, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι.

Την τελευταία δεκαετία η Sarah έκανε αιμοκάθαρση τρεις φορές την εβδομάδα. Τα δίδυμα γεννήθηκαν 12 εβδομάδες νωρίτερα, αφού κρίθηκε ότι αν κρατήσουν περισσότερο την εγκυμοσύνη θα υπάρξει κίνδυνος τόσο για τη μαμά, όσο και για τα παιδιά.

Τώρα, όπως διαβάζουμε στη DailyMail, νοσηλεύονται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας νεογνών και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να πάρουν το κατάλληλο βάρος.

«Πριν από λίγα χρόνια προσπαθούσα να μείνω έγκυος, όμως οι γιατροί μου έλεγαν ότι είναι αδύνατο και κάτι τέτοιο δεν θα γινόταν λόγω της ζημιάς που έχει κάνει η αιμοκάθαρση στο σώμα μου. Αλλά όταν τελικά έμεινα έγκυος δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Δεν το πίστευαν ότι θα ολοκλήρωνα την εγκυμοσύνη μου και έλεγαν ότι τα μωρά δεν θα αντέξουν πέρα από την 20η εβδομάδα», είπε η Sarah.

Δύο χρόνια νωρίτερα, η 29χρονη είχε φέρει στον κόσμο πρόωρα ένα αγοράκι όμως εκείνο δεν άντεξε κι ένα μήνα μετά πέθανε. Εκείνη έπεσε σε κατάθλιψη και οι γιατροί της είπαν ότι θα ήταν άσκοπο να ξαναμείνει έγκυος. Εκείνη όμως δεν τους άκουσε και σήμερα έχει στην αγκαλιά της τα δύο της μωρά τα οποία μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα στην υγεία τους και ανυπομονεί να τα πάρει και να πάνε σπίτι τους.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.