Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Απολογείται ο 58χρονος που ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μέχρι και ένα 17χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες είχε εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.

Στον ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σε λίγη ώρα ο 58χρονος που κατηγορείται ότι εκμεταλλευόταν σεξουαλικά ανήλικα αγόρια και δε δίστασε να βγάλει τις αρρωστημένες ορέξεις του ακόμα και σε έναν 17χρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες.

Ο 58χρονος που χθες το απόγευμα οδηγήθηκε ενώπιον της αντιεισαγγελέως Ηρακλείου, ζούσε μόνος του. Τα τελευταία χρόνια είχε χάσει τους γονείς του. Πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι είχε μόνιμο ερωτικό δεσμό, όμως παράλληλα φρόντιζε να ικανοποιεί τις νοσηρές του ορέξεις με τους ανήλικους.

Η αντιεισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 χρόνια, έναντι αμοιβής και για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Οι σοκαριστικές πτυχές της υπόθεσης
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, o ένας από τους δύο ανήλικους, οι οποίοι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης από τον 58χρονο Ηρακλειώτη ήταν μαθητής ειδικού σχολείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν και 17 ετών, ο ανήλικος σκέφτεται και συμπεριφέρεται σαν ένα επτάχρονο παιδί και αυτό προσδίδει ακόμα πιο δραματικούς τόνους στην υπόθεση.
Ο 17χρονος, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ήταν έρμαιο των αρρωστημένων ορέξεων του 58χρονου τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, ενώ ο δεύτερος ανήλικος, ο 14χρονος, «συναναστρεφόταν» μαζί του την τελευταία διετία και φέρεται να έπαιρνε «χαρτζιλίκι» από τον κατηγορούμενο.

Η σύλληψη
Η σύλληψη του έγινε στο σπίτι του, σε περιοχή δυτικά της πόλης του Ηρακλείου και μάλιστα ήταν επεισοδιακή καθώς στη θέα των αστυνομικών, εκείνος προσπάθησε να τους απωθήσει. Λίγο νωρίτερα είχε αποχωρήσει από την οικία του το 14χρονο αγόρι, το οποίο στην συνέχεια εξετάστηκε στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.