Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Δύο άντρες αντικρίζουν για πρώτη φορά το γιο τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το μωρό γεννήθηκε από παρένθετη μητέρα.

Η διάσημη φωτογράφος Lindsay Foster απαθανάτισε τη στιγμή της γέννησης του μικρού Milo που έχει δύο μπαμπάδες.

Ο BJ Barone και ο Frankie Nelson κράτησαν για πρώτη φορά στα χέρια τους τον νεογέννητο Milo και αμέσως μετά η φωτογράφος «ανέβασε»τη φωτογραφία των τριών τους στο Facebook.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το ζευγάρι είναι πολύ συγκινημένο και ξεσπάει σε κλάματα, βλέποντας την ευτυχία του να ολοκληρώνεται με την γέννηση του μικρού αγοριού.

Η φωτογράφος έγραψε στο προφίλ της στο Facebook:

«Είχα την ευκαιρία να φωτογραφίσω την συγκλονιστική στιγμή της γέννησης του μικρού και την παράδοση του στους δύο γονείς του που αδημονούσαν να τον κρατήσουν στα χέρια τους. Πέρασα πολλές ώρες στο δωμάτιο του νοσοκομείου όπου περιμέναμε μαζί την ώρα που η παρένθετη μητέρα έφερνε στον κόσμο το μωρό. Στιγμές μετά τη γέννηση οι δυο τους κράτησαν τον Milo στα χέρια τους.Κατέγραψα με τον φακό μου στα πρόσωπα τους τα συναισθήματα που κάθε γονιός έχει όταν γεννιέται το παιδί του».

Όπως αποκάλυψε η ίδια οι δύο άντρες μίλησαν με την γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί για τις λεπτομέρειες της γέννας και έχουν εκπαιδευτεί για την ανατροφή του παιδιού τους. Μάλιστα αφού γεννήθηκε το παιδί το αγκάλιασαν χωρίς να φοράνε μπλούζα για να αποκτήσουν αυτή την επαφή γονιού και νεογέννητου σώμα με σώμα που είναι ιδιαίτερα σημαντική σύμφωνα με τους γιατρούς.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτούς τους δύο γονείς», συμπλήρωσε, αναφέροντας ότι είχε κληθεί από το ζευγάρι για να καταγράψει το γεγονός. Οι δύο μπαμπάδες σχολίασαν ότι οι φωτογραφίες αποτυπώνουν την ανιδιοτελή τους αγάπη για το νεογέννητο και την υπερηφάνεια τους για το γεγονός.

«Είναι στιγμή αγνής αγάπης και αποδοχής. Ο Milo περιβάλλεται από αγάπη χωρίς όρους και μεγαλώνοντας θα γνωρίσει πολλούς τύπους οικογενειών και θα αποδέχεται τους πάντες -ακόμα και τους στενόμυαλους. Ο Milo γεννήθηκε όσο διεξαγόταν το «World Pride». Και αυτή η φωτογραφία πρεσβεύει αυτό ακριβώς: την περηφάνια για αυτό που πραγματικά είμαστε. Η αγάπη δεν έχει φύλο, δεν γνωρίζει χρώμα ούτε σεξουαλικές προτιμήσεις. Η αγάπη είναι άνευ όρων. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς» έγραψαν στο Facebook.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.