Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Στην Αθήνα έρχονται συνταξιούχοι από την Πάτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προετοιμασίες για την πανελλαδική συγκέντρωσή τους στις 19 Ιουνίου.

Συνταξιούχοι από την Πάτρα ανεβαίνουν στην Αθήνα για την πανελλαδική συγκέντρωση που είναι προγραμματισμένη στις 19 Ιουνίου.

Σε ανακοίνωσή τους οι συνταξιούχοι αναφέρουν: «Οι υποσχέσεις που δόθηκαν πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ότι δε θα παρθεί άλλο μέτρο σε βάρος σου αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά ΑΠΑΤΗ. Απάτη για την υφαρπαγή της ψήφου σου.

Η συγκυβέρνηση πιστή στις μνημονιακές της υποχρεώσεις, μειώνει πάλι τις επικουρικές μας συντάξεις από την πρώτη του Ιούλη και ουσιαστικά τις οδηγεί στην κατάργησή τους. Η εξαπάτηση θα συνεχιστεί με τη μείωση και των κύριων συντάξεων από τον Γενάρη του 2015 για να μας πάνε σταδιακά στην εγγυημένη σύνταξη των 350 ευρώ που είναι και η μνημονιακή τους υποχρέωση.

Συνταξιούχε, μην τρέφεις αυταπάτες.

Ο ανασχηματισμός δεν είναι για το καλό σου. Θα συνεχιστεί αυτή η βάρβαρη πολιτική που μας οδηγεί στην εξαθλίωση και στην επαιτεία.

Αντιστάσου, σήκωσε το ανάστημά σου στα σχέδια της κυβέρνησης, της τρόικας και του κεφαλαίου. Μπορούμε να τους σταματήσουμε».

Η πανελλαδική συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει την Πέμπτη, 19 Ιουνίου, στις 18.00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και θα ακολουθήσει πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου.


Πηγή: http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.