Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Μήνυσε το νοσοκομείο για… σμίκρυνση πέους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ισχυρίζεται ότι του «έκοψαν» 2,5 εκατοστά!

Ένας άντρας από τον Καναδά προχώρησε σε μήνυση εναντίον του νοσοκομείου, στο οποίο είχε νοσηλευτεί το 2011, καθώς όπως ισχυρίζεται οι γιατροί του «συρρίκνωσαν» το πέος κατά 2,5 εκατοστά!

Μάλιστα, όπως τονίζει ο ίδιος, αυτό οδήγησε σε προβλήματα στο γάμο του μέχρι και στη διάλυσή του.

Ο άντρας αυτός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail είναι παραπληγικός. Η μήνυση που κατατέθηκε πριν από μία εβδομάδα αναφέρει ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί «κάταγμα» ενώ έκανε σεξ με τη σύζυγό του.

Ένας τέτοιου είδους τραυματισμός μπορεί να προκληθεί όταν το πέος είναι σε στύση. Αν λυγίσει απότομα ή με δύναμη, μπορεί να σπάσει η επένδυση σε κάποιο από τα δυο σηραγγώδη σώματα του πέους, τα οποία είναι υπεύθυνα για τις στύσεις.

Ο τραυματισμός αυτός συνοδεύεται συνήθως και από ένα ηχητικό θόρυβο σαν «κρακ», ενώ αμέσως μετά η περιοχή μελανιάζει καθώς το αίμα διαφεύγει από τα τμήματα αυτά.

Ο ασθενής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο –όπως υποστηρίζει- έφυγε από το νοσοκομείο με μια «μόνιμη ουλή στο πέος του, το οποίο μάλιστα μίκρυνε κατά περίπου μία ίντσα (2,5 εκατοστά)».

Ο άντρας λέει ακόμη ότι για δύο χρόνια δεν μπορούσε να κάνει σεξ και αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο τον εγκατέλειψε η σύζυγός του.

Διεκδικεί 142.680 δολάρια ως «αποζημίωση για αμέλεια και την απερίγραπτη αγωνία που έζησε».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.