Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Την Τρίτη στάση εργασίας εργαζομένων στο υπ. Πολιτισμού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στάση εργασίας την Τρίτη 17/6 από τις 12:00 έως τη λήξη της βάρδιας, συγκέντρωση στις 12:30 στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο (Βασ. Σοφίας 20), όπου θα πραγματοποιηθεί άτυπη σύνοδος αξιωματούχων της ΕΕ και, στη συνέχεια, πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΥΔΜΗΔ), κήρυξε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΠΠΟ Αττικής, Στερεάς και Νήσων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Σύλλογος «συνεχίζει τον αγώνα ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια συρρίκνωσης του ΥΠΠΟΑ, μείωσης ή κατάργησης των οργανικών θέσεων, ενάντια στη μισθολογική υποβάθμιση, τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις, όπως κι αν βαφτιστούν και την ιδιωτικοποίηση».

Παράλληλα, διεκδικεί «ένα δημόσιο που θα λειτουργεί, με γνώμονα το κοινωνικό συμφέρον και θα προασπίζεται τα κοινωνικά αγαθά: παιδεία, υγεία, πολιτισμό» ενάντια, όπως τονίζει, σε «κάθε "μεταρρύθμιση" που στόχο έχει να κομματικοποιήσει το δημόσιο τομέα ή να τον κάνει έρμαιο στα συμφέροντα του ιδιωτικού τομέα, όπως το σχέδιο νόμου που εξήγγειλε το ΥΔΜΗΔ για τις αλλαγές στις κρίσεις των προϊστάμενων».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.