Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο Σούμι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λωζάννης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Γερμανός πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Μίχαελ Σουμάχερ, ο οποίος βγήκε από το κώμα, μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομειακό Κέντρο του Βο (CHUV) που βρίσκεται στη Λωζάννη, ανακοινώθηκε από το ελβετικό νοσοκομείο.




"Το CHUV ανέλαβε σήμερα το πρωί τον κ. Σουμάχερ", δήλωσε ο εκπρόσωπος τους νοσοκομείου Ντάρσι Κρίστεν.

"Η οικογένειά του είναι μαζί του, σε ένα χώρο που έχει διευθετηθεί ειδικά για να διαφυλαχθεί η ιδιωτικότητά του και να διασφαλισθεί ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα", διευκρίνισε.

"Όπως και για κάθε ασθενή μας, επιθυμούμε να σεβασθούμε το ιατρικό απόρρητο και την ιδιωτική σφαίρα της οικογένειας", πρόσθεσε.

Ο Μίχαελ Σουμάχερ ζει στην Ελβετία, στο Γκλαν, μια μικρή πόλη ανάμεσα στη Γενεύη και τη Λωζάννη, στις όχθες της λίμνης Λεμάν.

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα το πρωί από την οικογένεια, ο πρώην πρωταθλητής "δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα" και αναχώρησε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία.

Ο Σουμάχερ νοσηλευόταν στην Γκρενόμπλ μετά το ατύχημά του στο σκι που συνέβη στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στο Μεριμπέλ.

Στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εκπρόσωπο της οικογένειας Ζαμπίνε Κεμ δεν υπάρχει καμιά λεπτομέρεια για την κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ.

Η οικογένεια και το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ δεν πρόκειται να δώσουν συνέντευξη Τύπου.

Ο 45χρονος πιλότος της Formula 1 είχε χτυπήσει με το κεφάλι πάνω σ' ένα βράχο κάνοντας σκι μαζί με το γιο του και μια ομάδα φίλων στο Μεριμπέλ, ένα χιονοδρομικό σταθμό στις γαλλικές Άλπεις.

Κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, έπασχε από σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.

Αφού έπεσε σε τεχνητό κώμα, τέθηκε στις 30 Ιανουαρίου σε φάση αφύπνισης, η οποία έγκειται στη σταδιακή μείωση των καταπραϋντικών φαρμάκων που του χορηγούνται, μια πολύ μακρά διαδικασία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.