Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Το ξέσπασμα της κόρης του Ρασούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την εκταφή του Μανώλη Ρασούλη ζήτησε ο δήμος Αθηναίων, ακριβώς τρία χρόνια μετά το θάνατό του, προκαλώντας την αντίδραση της κόρης του Ναταλία.
"Τρία χρόνια σήμερα από τον θάνατο του Μανώλη Ρασούλη και η Πολιτεία έσπευσε να τον "τιμήσει" για άλλη μία φορά, όπως "τιμά" τους ανθρώπους του Πολιτισμού της, ΑΝΗΜΕΡΑ της επετείου των τριών χρόνων να μας πει ότι πρέπει άμεσα να πάμε να τον ξεθάψουμε...
Αυτά τα "ωραία"...Και τώρα, ας πενθήσουμε με την ψυχή στο στόμα...." έγραψε η Ναταλία Ρασούλη στο προφίλ της στο Facebook.

Και συνέχισε με δύο ακόμη αναρτήσεις:

"Μια σημαντική διευκρίνιση για μένα... Ο Μανώλης Ρασούλης αναπαύεται δίπλα στον αδελφικό του φίλο, τον Μάνο Λοϊζο... Σε μια περιοχή της Αθήνας περιοχή που έζησε κι αγάπησε, το Μετς... Εκεί μεγάλωσα κι εγώ... Δίπλα στο πιο αγαπημένο του καφεναδάκι, στο Καλλιμάρμαρο... Δεν θέλαμε να είναι εκεί λόγω επωνυμίας του Νεκροταφείου... Αλλά μόνο να είναι δίπλα στον άνθρωπο που τον στήριξε και τον αγάπησε όσο κανείς άλλος, τον Μάνο..."

"Κατά τ' άλλα, το Ελληνικό Κολλέγιο τραγουδά "Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ" στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας... Πολλές φορές, αυτό το τραγούδι αποκαλείται και δεύτερος εθνικός μας ύμνος... Αλλά ο υπάλληλος του Α' Νεκροταφείου που θεωρεί λεπτομέρειες τέτοια πράγματα, πιστεύει ότι ο πατέρας του είναι επίσης σημαντικός, (εκείνος έθεσε την σύγκριση και όχι οι δικοί μας άνθρωποι που του ανέφεραν την τιμή της Πολιτείας για ανθρώπους σαν τον Ρασούλη) και ότι άνθρωποι όπως ο Εγγονόπουλος, ο Τσιτσάνης, ο Ξυλούρης, ο Λοϊζος, ο Ρασούλης, ο Μητροπάνος και πόσοι άλλοι που βρίσκονται στο Πρώτο πρέπει να ξεθαφτούν, τελεία.
Τι να τους πεις αυτού του ανθρώπου;...
Ελπίζω να συγχωρήσετε την πικρία μου γύρω από αυτό το θέμα.... "Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.