Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νεαρή μήνυσε τους γονείς της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το αίτημα της Rachel Canning για χρηματοδότηση των σπουδών της απορρίφθηκε.

Μια ασυνήθιστη υπόθεση είχε να διαχειριστεί ένας εισαγγελέας στο New Jersey την Κυριακή. Ειδικότερα, η 18χρονη Rachel Canning κατηγορεί τους γονείς της ότι την έδιωξαν από το σπίτι και σκοπεύει με την εκδίκαση της υπόθεσης να πληρώσουν οι ίδιοι τα δίδακτρά της για το κολλέγιο, καθώς τα δίδακτρα για το ιδιωτικό σχολείο.



Η Rachel είπε στους δικαστές πως όταν ενηλικιώθηκε οι γονείς της της συμπεριφέρθηκαν με απίστευτη σκληρότητα και την έδιωξαν από το σπίτι.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της νεαρής κοπέλας υποστήριξε πως τον περασμένο Νοέμβριο έφυγε με την θέληση της, επειδή δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τους κανόνες του σπιτιού.

Σύμφωνα με τον πατέρα, οι κανόνες αυτές περιλάμβαναν βοήθεια στις δουλειές του σπιτιού καθώς και να επιστρέφει νωρίς από τις νυχτερινές της εξόδους. Πάντως ο πατέρας ανέφερε και ότι η Rachel είναι πολύ καλό παιδί, αλλά θέλει να κάνει την επανάστασή της. Η νεαρή κοπέλα το τελευταίο διάστημα μένει στο σπίτι ενός οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος έχει αναλάβει τα έξοδά της.

Σύμφωνα με τον Independent, το αίτημα της νεαρής για τη χρηματοδότηση των σπουδών απορρίφθηκε από το δικαστήριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.