Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

«Η μητέρα μας προσπαθεί να μας σκοτώσει, βοηθήστε μας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγκυος έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα έχοντας μέσα τα τρία της παιδιά.

Ερωτήματα προκαλεί η απόπειρα αυτοκτονίας και δολοφονίας που πραγματοποίησε μια έγκυος γυναίκα και μητέρα 3 παιδιών, καθώς έχοντας τα παιδιά της μέσα στο αυτοκίνητο, έριξε το όχημα στη θάλασσα, στην παραλία της Daytona.

Η αστυνομία αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο έκτακτης ιατρικής ανάγκης που οδήγησε τη γυναίκα να ρίξει το όχημα μέσα στη θάλασσα, αλλά οι αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τη διαδρομή του αυτοκινήτου ως σκόπιμη.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα η γυναίκα είχε βρεθεί ενώπιον των αρχών, καθώς η οικογένεια της είχε καλέσει την αστυνομία επειδή η ίδια φέρονταν παράξενα.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως άκουσαν τα παιδιά, ηλικίας 3, 9 και 10 ετών να φωνάζουν ότι η μητέρα τους προσπαθούσε να τα σκοτώσει.

Ο Tim Tesseneer ήταν ένας από τους πρώτους διασώστες που έφτασαν στα παιδιά. Ο ίδιος δήλωσε στο wesh.com: «Τα δύο στο πίσω κάθισμα έκλαιγαν, με τα χέρια τους έξω φωνάζοντας "η μητέρα μας προσπαθεί να μας σκοτώσει, παρακαλώ βοηθήστε μας”».

Στο βίντεο που κατέγραψε περαστικός από τη διάσωση, ένας ναυαγοσώστης φαίνεται να απομακρύνει τα δύο παιδιά από το όχημα, με τα ίδια λένε πως υπάρχει ένα ακόμη παιδί μέσα. «Τα παιδιά λένε “Όχι, υπάρχει ένα μωρό. Υπάρχει ένα μωρό”», εξήγησε ο Tesseneer.

«Αυτή (η μητέρα) δεν είχε πει λέξη. Δεν μας είπε τίποτα για το μωρό. Είχε αυτή την έκφραση στο πρόσωπό της, δεν μπορώ να την περιγράψω. Ήταν απλά ένα απαίσιο κενό βλέμμα».

Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, υποβάλλεται σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί η ψυχική της κατάσταση, σε νοσοκομείο της Φλόριντα. Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο, να της απαγγείλουν κατηγορίες για την πράξη της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό…


















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.