Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Εθελοντική αιμοδοσία στη Χερσόνησο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πού και πώς μπορεί να δώσει κάποιος αίμα.

Ο Παγκρήτιος Σύνδεσµος Εθελοντών Αιµοδοτών και ∆ωρητών Οργάνων Σώµατος «Αιµατοκρήτης» µε σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας µε τη βοήθεια της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του ΠαΓΝΗ και σε συνεργασία µε το Πνευματικό Κέντρο Ενορίας Άνω Χερσονήσου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χερσονήσου, τις ενορίες και τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής, καθώς και το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής του δήµου Χερσονήσου διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στο Λιµ. Χερσονήσου, την Κυριακή 9 Μαρτίου από τις 10:00 μέχρι τις13:30 στο πρώην δημαρχείο.

Κάθε αιμοδότης λαμβάνει ατομική κάρτα εθελοντή αιμοδότη, µε την οποία μπορεί να καλύψει μελλοντική ανάγκη σε αίμα δικό του ή συγγενή του.

Αίμα μπορεί να δώσει κάθε υγιής άνθρωπος από 18-62 ετών. Οι γυναίκες μπορούν να δίνουν ανά τέσσερις μήνες και οι άνδρες ανά τρεις. Είναι µια διαδικασία απλή, ανώδυνη και απολύτως ασφαλής.

Ο αιμοδότης πρέπει να είναι ξεκούραστος, να έχει κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και να έχουν περάσει τρεις ώρες από το μεσημεριανό φαγητό.


Πηγή: http://www.flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.