Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Οργασμός με το πάτημα ενός κουμπιού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κύματα ηδονής… κατά παραγγελία!

Κάποιες γυναίκες καταφέρνουν να βιώνουν πολλαπλούς οργασμούς κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ενώ άλλες δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση ακόμη και μία.

Σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές, ένα νέο μηχάνημα υπόσχεται να δώσει λύση σε αυτό το πρόβλημα… φέρνοντας τον οργασμό «στο πιάτο».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του New Scientist, με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορεί κανείς να βιώνει οργασμό!

Φυσικά, η διαδικασία δεν είναι και τόσο απλή, καθώς απαιτείται ο «ασθενής» να ξαπλώσει στο χειρουργικό κρεβάτι.

Πρόκειται για ένα ιατρικό εμφύτευμα, το μέγεθος του οποίου δεν ξεπερνά αυτό ενός πακέτου τσιγάρων και το οποίο χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια για να προκαλέσει τον οργασμό.

Οι δημιουργοί του ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βοηθήσουν τις γυναίκες που πάσχουν από οργασμική δυσλειτουργία.

«Ορισμένες γυναίκες μπερδεύουν αυτό που αποκαλείται ‘συμπαθητική διέγερση’, συμπτώματα της οποίας είναι οι αυξημένοι καρδιακοί παλμοί, τα ιδρωμένα χέρια, τα νεύρα κ.ο.κ. με το αίσθημα φόβου. Αυτό τις κάνει να θέλουν να βγουν από αυτήν την κατάσταση» ανέφερε ο σπουδαστής νευροβιολογίας στο πανεπιστήμιο Concordia του Μόντρεαλ, Jim Pfaus.

Η «ασθενής» θα παραμένει ξύπνια κατά τη διάρκεια της επέμβασης, καθώς ο χειρουργός θα εντοπίζει τα σωστά νεύρα στο νωτιαίο μυελό στα οποία θα πρέπει να συνδέσει τα ηλεκτρόδια. Αυτά θα συνδέονται στη συνέχεια με μια γεννήτρια σήματος –το μέγεθός της δεν είναι μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρα- η οποία μπορεί να εμφυτευθεί κάτω από το δέρμα στους γλουτούς της ασθενούς.

Το μηχάνημα αυτό θα μπορεί να ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού σε ένα τηλεχειριστήριο… στέλνοντας κύματα ηδονής, ο αριθμός των οποίων θα μπορεί ακόμη και να προγραμματιστεί είτε κάθε ημέρα, ή σε εβδομαδιαία βάση.

Οι κλινικές δοκιμές του μηχανήματος αυτού αναμένεται να ξεκινήσουν αργότερα μέσα στη χρονιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.