Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μνημόνιο συνεργασίας ΕΒΕΑ-ΕΛΠΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στόχος η οικονομική ανάπτυξη των επιχειρήσεων στους τομείς του Τουρισμού και της Αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος και ο κ. Θεόδωρος Κόκκινος, πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Αυτοκινήτου & Περιηγήσεων (ΕΛΠΑ) υπέγραψαν σήμερα, Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, σύμφωνο συνεργασίας των δυο φορέων για ισόρροπη κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την προσφορά στους τομείς του Τουρισμού και της Αυτοκινητοβιομηχανίας, ανταποκρινόμενοι, παράλληλα, στον κοινωνικό τους ρόλο και ευελπιστώντας ότι η Στρατηγική αυτή Συνεργασία θα συντελέσει στην επίτευξη των στόχων των δύο φορέων, προς όφελος των μελών – συνδρομητών τους, αλλά και της κοινωνίας και της εθνικής οικονομίας.

Το σχέδιο αυτό, κοινής δράσης των δυο φορέων, επικυρώνεται με το παρόν «Μνημόνιο Στρατηγικής Συνεργασίας» και προσβλέπει στα εξής:

Α) Στην αύξηση του Τουρισμού, που αποτελεί αυτήν την στιγμή την βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Το ΕΒΕΑ, το οποίο εκπροσωπεί τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και η ΕΛΠΑ, η οποία διαθέτει την πιστοποίηση της A.I.T. (Διεθνής Ένωση Τουρισμού) και αποτελεί μέλος του Πανευρωπαϊκού Δικτύου ξένων λεσχών και της ARC-EUROPE, θα συντονιστούν στη δημιουργία κοινού προγράμματος ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, έχοντας ως γνώμονα την δημοφιλία και το παγκόσμιο κύρος του «Ράλλυ Ακρόπολις», η ΕΛΠΑ, ως μέλος της F.I.A. (Παγκόσμια Ομοσπονδία Αυτοκίνητου) και το ΕΒΕΑ, με πλήθος δράσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, για την ανάπτυξη του τουρισμού, θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν ειδικό τουριστικό κοινό, που έχει σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Β) Στην προβολή των ειδικών προϊόντων που προσφέρει η ΕΛΠΑ στις Αυτοκινητοβιομηχανίες και Αντιπροσωπείες, τα οποία αποτελούν εργαλεία ενίσχυσης των πωλήσεων και της εγχώριας επιχειρηματικότητας στον τομέα αυτόν.

Γ) Σε πρόγραμμα αναβάθμισης της οδικής συμπεριφοράς και κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την αύξηση της Οδικής Ασφάλειας μέσω της συνδιοργάνωσης σεμιναρίων, διαλέξεων και άλλων εκδηλώσεων των δυο φορέων.

Δ) Στην προσφορά ενός ολοκληρωμένου πακέτου υπηρεσιών και ειδικότερα στη δημιουργία ενός Ομαδικού Συμβολαίου παροχής Οδικής Βοήθειας, με σημαντικό όφελος για τα μέλη του ΕΒΕΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.