Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Ανάβουν φωτιά για να ζεσταθούν οι αστυνομικοί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ένστολοι στο Κέντρο Μεταναστών Ξάνθης διαμαρτύρονται για τις συνθήκες εργασίας τους.

Με υπαίθριες φωτιές στην αυλή του Κέντρου Κράτησης Μεταναστών Ξάνθης αντιμετωπίζουν το κρύο οι αστυνομικοί που απασχολούνται εκεί.

Γι’ αυτό και οι συνδικαλιστές ένστολοι εξέδωσαν ανακοίνωσαν με την οποία κατηγορούν την Πολιτεία για τα «αίσχη που γίνονται».

Η ανακοίνωση φέρει τίτλο «έως πότε» και το πλήρες κείμενο της έχει ως εξής:

«Τι και αν είναι ο δεύτερος συνεχόμενος χειμώνας που έχει έρθει στη Ξάνθη. Στην Αθήνα είναι αλλιώς… Θα έπρεπε όσοι αποφασίζουν για τους συναδέλφους μας που είναι στο δρόμο, πριν βγάλουν τις αποφάσεις τους, να κλείνουν τις πόρτες των γραφείων τους, να έρχονται να βλέπουν τις συνθήκες που εργάζονται οι συνάδελφοι για ένα οχτάωρο, πριν υπογράψουν τις διαταγές.

Στο κέντρο φύλαξης παράνομων μεταναστών για δεύτερο χειμώνα, οι συνάδελφοι αντιμετωπίζουν το κρύο με υπαίθριες φωτιές και μέσα σε κιόσκια που τα έχουν κλείσει με νάιλον… Κι όμως αυτή είναι η αστυνομία του 2014…και ακριβώς απέναντί τους, στα 20 μέτρα στους θαλάμους καλώς οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται με κοντομάνικα λόγω… αφόρητης ζέστης από τα καλοριφέρ!!!!

Κύριε υπουργέ δεν μας αξίζει και δεν μας αρμόζει πια αυτή η αδιαφορία από την ηγεσία μας, ούτε από την πολιτική ούτε από τη φυσική, ζητάμε άμεσα την προμήθεια 3 κοντέινερ κατάλληλα διαμορφωμένων για τους συναδέλφους που υπηρετούν στη φύλαξη του κέντρου, για την αντιμετώπιση του ψύχους το χειμώνα και αντίστοιχα της ζέστης το καλοκαίρι».


Πηγή: http://www.thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.