Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Δάσκαλος προέτρεψε τους μαθητές του να χαστουκίσουν ένα 8χρονο αγόρι;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε τα βίντεο και τα σχετικά άρθρα για το θέμα....

----------------------

Στο αυτόφωρο ο δάσκαλος στην Άρτα

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες σε σχολείο στην Άρτα, όταν ο δάσκαλος της Β’ δημοτικού προέτρεψε τους μαθητές του να χαστουκίσουν ένα 8χρονο αγόρι. Ο δάσκαλος κατηγορείται ότι ζήτησε από τους μαθητές του να χαστουκίσουν συμμαθητή τους προκειμένου να τον συνετίσει ενώ είχε δώσει οδηγίες σε άλλα δύο παιδιά να στέκονται στην πόρτα της αίθουσας ώστε να εμποδίσουν την διαφυγή του.

Ο δάσκαλος κρατείται από στην αστυνομία μετά από καταγγελία των γονιών του 8χρονου και την μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τα χτυπήματα, ενώ ο 50χρονος εκπαιδευτικός θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1.




----------------------



«Έχει "παρελθόν" ο δάσκαλος στην Άρτα»


Για το περιστατικό που συνέβη στο 8ο δημοτικό σχολείο της Άρτας, όπου καταγγέλλουν ότι δάσκαλος έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν 8χρονο αγοράκι, μίλησαν στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 η διευθύντρια του σχολείου, Κλεοπάτρα Βασιλείου και ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Νίκος Τριανταφυλλάκης.

Η κ. Βασιλείου δήλωσε ότι ο εκπαιδευτικός δεν δέχεται ότι συνέβη το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ πρόσθεσε ότι ο μαθητής έχει πάει σήμερα στο σχολείο.

Από την πλευρά του, ο κ. Τριανταφυλλάκης δήλωσε ότι υπήρχαν διαμαρτυρίες και στο παρελθόν για τον εν λόγω εκπαιδευτικό ότι παρουσίαζε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες ξέφευγαν, όχι, όμως, όπως είπε, κάτι το καταδικαστέο.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:




Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.