Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών σε δήμους και ΟΑΕΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προσλαμβάνονται φιλόλογοι, δάσκαλοι, νηπιαγωγοί, μαθηματικοί και άλλες ειδικότητες.

Προσλήψεις εκπαιδευτικών ανακοινώθηκαν και αυτή την εβδομάδα σε δήμους και ιδιωτικούς φορείς μέσω του ΟΑΕΔ. Σε δήμους προσφέρονται θέσεις εργασίας σε νηπιαγωγούς, δασκάλους και γυμναστές.

Όσον αφορά τον ΟΑΕΔ προσφέρονται 63 θέσεις εργασίας μέσω των Κέντρων Προώθησης Απασχόλησης. Συνιστούμε στους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για μια θέση εργασίας να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους καταστήματα του ΟΑΕΔ γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες από τις προσφερόμενες θέσεις να έχουν καλυφθεί από ανέργους.

Στον ακόλουθο πίνακα παρουσιάζονται οι θέσεις εργασίας ανά ειδικότητα...


Ειδικότητα
Θέσεις
Δάσκαλοι
8
Γυμναστές
3
Ειδικής αγωγής
2
Καλλιτεχνικών
1
Καθηγητές φροντιστηρίων
2
Φιλόλογοι
12
Ιστορικοί
7
Φυσικοί-μαθηματικοί
13
Χημικοί
2
Θεολόγοι
7
Γλωσσολόγοι- μεταφραστές
6
Δείτε εδώ λεπτομέρειες για κάθε θέση.

Προσλήψεις σε δήμους

Δάσκαλοι

Στην πρόσληψη δυο δασκάλων με σύμβαση εργασίας έως 31-82014 και δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος ανακοίνωσε ο δήμος Χίου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Χίου, Δημοκρατίας 2 – Χίος, Τ.Κ. 821 00, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών, υπόψιν κας Χαβιάρα Θεοδώρας, Γεωργιλή Μαρίας και Φραγκάκη Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 2271350821, 2271350855 και 2271350817).

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του γεγονότος ότι η Χίος είναι παραμεθόρια προτάσσονται οι δάσκαλοι που είναι μόνιμοι κάτοικοι του δήμου Χίου.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Νηπιαγωγοί

Σε προσλήψεις νηπιαγωγών θα προχωρήσουν οι δήμοι Ρεθύμνου και Δομοκού.

Ρέθυμνο

Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν αιτήσεις για τη μία θέση εργασίας στο δήμο Ρεθύμνου καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνική Πολιτική και Μουσική Παιδεία Δήμου Ρεθύμνης», Καντανολέοντος 10, Τ.Κ. 74100 Ρέθυμνο, απευθύνοντάς τη στο Γραφείο Προσωπικού, υπ’ όψιν κας Κουμνά Βασιλείας και κας Παυλάκη Κυριακής (τηλ. επικοινωνίας: 28310 20468 εσωτ. 17 και 19) από 18.01.2014 έως 27.01.2014.

Όσοι προσληφθούν στο δήμο Ρεθύμνου θα υπογράψουν σύμβαση εργασίας έως και τις 31 Ιουλίου του 2014.

Δείτε εδώ την αίτηση.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Δομοκός

Νηπιαγωγό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου θα προσλάβει και ο δήμος Δομοκού. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ταχυδρομική διεύθυνση: Δήμος Δομοκού , Πλατεία Μουσών , Τ.Κ. 35010 Δομοκός, τηλ. 2232 0 23382, αρμόδια υπάλληλος Ζηκούλη Αικατερίνη. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Γυμναστές

Σε προσλήψεις 21 γυμναστών θα προχωρήσει και ο δήμος Ωραιοκάστρου στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από τις 21 έως 30 Ιανουαρίου στα γραφεία του δημοτικού κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου, οδός Θεσσαλονίκης και Λόρδου Βύρωνα γωνία , 57013 Ωραιόκαστρο.ώρες 08,30 π.μ. έως 14,30 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλ. 2310-690793,2313300829.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημερομηνία πρόσληψης και όχι πέραν των οκτώ μηνών

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν και στην πρόσκληση του δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.