Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Οκτάχρονος ήρωας έσωσε 6 άτομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα 8χρονο αγόρι θυσιάστηκε για να σώσει έξι άτομα, τα οποία κινδύνευσαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε τροχόσπιτο. Όπως τόνισαν οι πυροσβέστες, έχασε τη ζωή του γιατί καθυστέρησε να βγει από το φλεγόμενο τροχόσπιτο, προσπαθώντας να απεγκλωβίσει τον ανάπηρο θείο του.

Ο Tyler Doohan, που τιμήθηκε σαν ήρωας στο Rochester της Νέας Υόρκης, έσωσε έξι ανθρώπους, αλλά δεν μπόρεσε να σώσει τον παππού του που ήταν ο ιδιοκτήτης του τροχόσπιτου, τον ανάπηρο θείο του και δυστυχώς τον εαυτό του. Ανάμεσα στα άτομα που έσωσε ήταν και δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών.



Ο Tyler δεν ζούσε στο λυόμενο, αλλά επισκεπτόταν τον παππού του και κάποια βράδια κοιμόταν εκεί. Η φωτιά που ξέσπασε χθες το πρωί, είναι πιθανόν να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο γιατί αυτοί οι εννέα άνθρωποι έμεναν όλοι μέσα σε ένα λυόμενο.

Οι καθηγητές του Tyler δεν ξαφνιάστηκαν όταν άκουσαν την προσπάθεια που κατέβαλε ο 8χρονος για να σώσει τους υπόλοιπους: "Αυτό το είδος παιδιού ήταν και στην καρδιά μου, όπως και στην καρδιά όλων στο Rochester, θα είναι πάντα ένας αληθινός ήρωας”, είπε η διευθύντρια του σχολείου του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.