Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πούλησε ό,τι πολυτιμότερο είχε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια 18χρονη διαφήμισε σε σάιτ δημοπρασιών τον εαυτό της ως «νέα και αχρησιμοποίητη» και πούλησε την παρθενιά της προς… 2.300 ευρώ.



“Είμαι σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση, οπότε πουλάω το πιο πολύτιμο πράγμα που έχω” έγραψε στο σάιτ στο οποίο δημοπράτησε την παρθενιά της. “Είμαι έτοιμη για τη συνάντηση, ακόμα και αύριο, είμαι έτοιμη να δώσω την παρθενιά μου. «Θα πάω στο ξενοδοχείο με έγγραφο που πιστοποιεί την παρθενιά μου και με ένα άτομο συνοδεία, ώστε να μην ξεγελαστώ και χάσω τα λεφτά. Το πρόσωπο που θα πάρει τα λεφτά θα φύγει, εγώ θα μείνω... Δεκτά γίνονται μόνο μετρητά”. Η δημοπρασία διήρκεσε μόλις μία ημέρα και τελικά ο Ευγένης Βολνόφ ήταν ο κύριος που δέχτηκε να «αγοράσει» ό,τι πολυτιμότερο διέθετε η νεαρή από τη Σιβηρία.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που κοπέλα είχε προσπαθήσει να πουλήσει την παρθενιά της. Το είχε επιχειρήσει και τον περασμένο Απρίλιο. Τότε είχε γράψει: “είμαι 17 χρονών και σύντομα θα γίνω 18. Θέλω επειγόντως να πουλήσω την παρθενιά μου. Θέλω να την πουλήσω πολύ ακριβά, σε κάποιον που θα την εκτιμήσει. Δεν έχω κακές συνήθειες και είμαι όμορφη. Είμαι έτοιμη να ταξιδέψω όπου χρειαστεί.»




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.