Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Παγχιακός Σύλλογος Α.μεΑ.: Ζητούνται φίλοι!!!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων Με Αναπηρία στα πλαίσια ανοίγματος προς την τοπική κοινωνία της Χίου και σε μια προσπάθεια δημιουργίας δικτύου αλληλεγγύης και εξυπηρέτησης ατόμων με ειδικές ανάγκες και των οικογενειών τους, καλεί τις φίλες και φίλους να γίνουν μέλη της Ομάδας Φίλων του Συλλόγου, που φιλοδοξεί με τη δυναμική δράση και παρουσία της στα προγράμματα του Π.Σ.Α.μεΑ. να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των μελών της, να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία και να προάγει την ψυχο-κοινωνική ένταξη των Ατόμων με Αναπηρία, μακριά από κάθε είδους διακρίσεις και στερεότυπα.

Κεντρικός στόχος στη παρούσα χρονική στιγμή είναι να μαζευτούμε μια ομάδα ανθρώπων ανεξαρτήτου επαγγελματικής κατάρτισης, ευαισθητοποιημένων και πρόθυμων να αφιερώσουμε εθελοντικά μέρος της καθημερινότητάς μας για την κάλυψη άμεσων αναγκών μελών του Συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να βοηθήσουμε συνοδεύοντας Άτομα με Αναπηρία σε εξόδους και ιατρικά ραντεβού (ιατρούς, νοσοκομεία, κλπ.), επιβλέποντας και κρατώντας συντροφιά σε Άτομα με Αναπηρία, και προσφέροντας υπηρεσίες ανάλογα με την επαγγελματική μας ιδιότητα (πχ. εκπαιδευτικός, νοσηλευτής, ξυλουργός, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, κτλ. ).

Αποδεχόμενοι το κάλεσμα μας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, να αντλήσετε ηθική ικανοποίηση και να καλύψετε εσωτερικές σας ανάγκες. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε Ομάδες Εκπαίδευσης και να αποκτήσετε πολύτιμη πρακτική εμπειρία.

Για όλους εμάς που πιστεύουμε ότι "Εθελοντισμός σημαίνει μοίρασμα της αγάπης από την καρδιά μας" και θέλουμε να συμμετέχουμε στην προσπάθεια αυτή που βρίσκεται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.μεΑ., μπορούμε να συμπληρώσουμε την αίτηση εγγραφής μέλους στην Ομάδα Φίλων του Συλλόγου που θα βρούμε στα νέα γραφεία του Συλλόγου που στεγάζονται δίπλα στα ΚΕΠ του Δήμου Χίου.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ – ΔΙΕΥΚΡΙΝΉΣΕΙΣ- ΑΙΤΉΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΉΣ:

* Σύλλογος Π. Σ.Α.με.Α , Δημοκρατίας 8, 82 100 ΧΊΟΣ: Κάθε Τρίτη 10:00 π.μ. με 13:00 μ.μ. 
69.72.51.62.69 Ελευθερία Μπινίκου, Ψυχολόγος, Υπεύθυνη της Ομάδας Φίλων του Συλλόγου 22710 24194, γραφείο Π.Σ.Α.μεΑ.


Πηγή: http://www.chiosnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.