Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2013

Άδωνις: Ασθένεια ο εθισμός στο διαδίκτυο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ασθένεια και όχι συνήθεια χαρακτήρισε τον εθισμό στο διαδίκτυο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος άνοιξε σήμερα τις εργασίες του συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση διαδικτυακών συμπεριφορών υψηλού κινδύνου».

"Είμαι εδώ γιατί θέλω να δείξω με την παρουσία μου το ενδιαφέρον της Πολιτείας και συγκεκριμένα του Υπουργείου Υγείας για τον εθισμό. Πρόκειται για ασθένεια, όχι απλά μια συνήθεια και είμαστε στη διάθεση των ειδικών, ώστε να δούμε πως μπορεί η Πολιτεία τόσο να θωρακίσει, όσο και να θεραπεύσει τέτοιες περιπτώσεις.

Σημαντική είναι η παρουσία του κ. Σφακιανάκη γιατί στο πρόσωπό του τιμώ την ελληνική αστυνομία, καθώς η προσπάθειά του είναι γνωστή σε όλους. Αν και στο κομμάτι του διαδικτύου είμαστε πίσω ως χώρα, η εικόνα της αντίστοιχης υπηρεσίας της ΕΛΑΣ είναι πολύ μπροστά" είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο κ. Γεωργιάδης και ευχήθηκε καλή επιτυχία στις εργασίες του συνεδρίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.