Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Δράσεις για τη βοήθεια ευπαθών ομάδων από τη ΝΔ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα πραγματοποιηθούν από τη διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης.

Σε δράσεις για τη βοήθεια ευπαθών κοινωνικών ομάδων θα προχωρήσει η διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΤΗΡΙΖΩ».

Η διοικούσα επιτροπή στόχο έχει την ενίσχυση του έργου φορέων και ιδρυμάτων.

Έτσι, από σήμερα μέχρι και το Σάββατο στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής θα συγκεντρώνονται είδη διατροφής μακράς διαρκείας, τα οποία στη συνέχεια θα διατεθούν προς ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου μητροπόλεων και ενοριών της Θεσσαλονίκης. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8.

Παράλληλα, ξεκινά και θα ολοκληρωθεί στις 15 Νοεμβρίου η συγκέντρωση εφοδίων (τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, παιδικά εμβόλια, βιβλία, εκπαιδευτικό υλικό και εξοπλισμό, κ.α.). Επίσης, θα διοργανώνονται δράσεις μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου.

Στόχος των παραπάνω η ενίσχυση του Πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης, της ανθρωπιστικής οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου», του κέντρου αυτισμού «Αχτίδα», του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) Β. Ελλάδος, του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, του ξενώνα «Ίρις» της Εταιρείας Ψυχικής Υγιεινής και Αποκατάστασης και τέλος, του «Χαρίσειου» γηροκομείου.

Επίσης, την Τρίτη, 12 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί «έρανος υγείας» από ομάδες της ΟΝΝΕΔ στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης, για τη συγκέντρωση ιατροφαρμακευτικού υλικού υπέρ της οργάνωσης «Γιατροί του Κόσμου» και του ΚΕΘΕΑ.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.