Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

Δικογραφία κατά 34χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Προέτρεπε μέσω skype ανήλικη σε άσεμνες πράξεις.

Δικογραφία σε βάρος 34χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από την καταγγελία της μητέρας μιας 12χρονης.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο 34χρονος μέσω τηλεφωνικών και διαδικτυακών συνομιλιών, παρενοχλούσε σεξουαλικά την κόρη της και μέσω skype την προέτρεπε να ενεργοποιήσει την κάμερα της και να προβεί σε άσεμνες πράξεις.

Με βούλευμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών έγινε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και σε συνεργασία με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, προέκυψε ότι κάτοχος του τηλεφωνικού αριθμού με τον οποίο επικοινωνούσε η ανήλικη ήταν ο 34χρονος.

Ακολούθησε αστυνομική έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 34χρονου στην Πάτρα, από την οποία επιβεβαιώθηκε πως είναι ο κάτοχος του επίμαχου αριθμού κινητής τηλεφωνίας καθώς και του λογαριασμού skype μέσω του οποίου συνομιλούσε με την ανήλικη.

Παράλληλα, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 34χρονου θα υποβληθεί στις Εισαγγελικές Αρχές.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.