Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η γυναίκα που τρέφεται με... σκυλοτροφές

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έτσι βγάζει το ψωμί της.

Η γευσιγνώστρια... τροφών για σκύλων Lucy Postins σίγουρα ζει μια «σκυλίσια ζωή».

Η 38χρονη γυναίκα από τη Μ. Βρετανία που τώρα ζει στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ είναι πολύ ευχαριστημένη με τη δουλειά της. Άλλωστε τής «εγγυάται» καλή υγεία δοντιών και γυαλιστερό... τρίχωμα!



Οι περισσότεροι ούτε που θα σκεφτόντουσαν ποτέ να τραφούν με τροφή για σκύλους.

Όμως η Lucy όχι μόνο δοκιμάζει τα δείγματα τροφών για λογαριασμό της εταιρείας της «The Honest Kitchen» η οποία παρασκευάζει τροφές για κατοικίδια πιστοποιημένες ως κατάλληλες και για ανθρώπους από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά τρέφεται και στην καθημερινότητά της με τα τελικά προϊόντα της εταιρείας... για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα!



Η ίδια επιμένει ότι όλες οι συνταγές παρασκευάζονται σε εργαστήρια, πιστοποιημένα να παρασκευάζουν τροφές για ανθρώπους, και όχι σε μονάδα επεξεργασίας ζωικών αποβλήτων. Είναι υπεύθυνη για να ελέγχει τη γεύση, το άρωμα και το χρώμα των τροφών που παράγονται.



Η Lucy πιστεύει ότι παρασκευάζοντας τροφές για κατοικίδια με αυτόν τον τρόπο, είναι καλύτερο για την υγεία των ζώων και πως υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση της επιδερμίδας, της γούνας και του ανοσοποιητικού τους συστήματος.

Οι τροφές αποτελούνται από κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής, μοσχάρια μεγαλωμένα σε φάρμες, γλυκοπατάτες, αυγά, μέχρι και μπανάνες.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.