Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Θεσσαλονίκη: Laser Tag Κυριακή 19 Μαΐου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη θα φιλοξενηθεί το διαδραστικό παιχνίδι Laser Tag για χρήστες αναπηρικού αμαξιδίου και μη, μια κοινωνική εκδήλωση αμιγώς ψυχαγωγική, πέρα από τα καθιερωμένα. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο, ομαδικό παιχνίδι δράσης. Πρόκειται ουσιαστικά για μια εξελιγμένη "high tech" έκδοση του paintball. Η νίκη είναι ομαδική. Οι παίκτες συνήθως χωρίζονται σε δύο ομάδες και κερδίζει αυτή που πετυχαίνει το τιθέμενο σενάριο "μάχης".

Η εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γήπεδο Πανοράματος με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Είστε όλοι καλεσμένοι και σας περιμένουμε την Κυριακή 19 Μαΐου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πανοράματος, Θεσσαλονίκης. Με πρωταγωνιστές τους ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες και με σύνθημα "Η διασκέδαση είναι για όλους", όλοι μαζί πάμε να αποδείξουμε ότι οι περιορισμοί είναι μόνο στο μυαλό μας!

Υποστηρίξτε την προσπάθειά μας κάνοντας μια απλή κοινοποίηση και ένα LIKE στην προσπάθεια να έχουμε την καλύτερη δυνατή απήχηση.


READY AIM FUN
Battlefield Live Hellas Team





Πηγή: https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.