Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δώρο ένα εισιτήριο για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης για τη δεσμίδα των 11 εισιτηρίων.

Το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με το μέτρο της δεσμίδας των 11 εισιτηρίων για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, διευκρινίζοντας ότι:

«Η δωρεάν παροχή ενός εισιτηρίου με τη μορφή έκπτωσης σε περιπτώσεις αγοράς δεσμίδας 11 τεμαχίων εισιτηρίων στην τιμή των 10, συνεχίζεται κανονικά, όπως είχε άλλωστε ανακοινωθεί.

Η παροχή ισχύει για τα ενιαία εισιτήρια αξίας 1,40 ευρώ (ολόκληρο), 0,70 ευρώ (μειωμένο) και στα εισιτήρια μίας διαδρομής (με λεωφορεία, τρόλεϊ ή τραμ) αξίας 1,20 ευρώ (ολόκληρο) και 0,60 ευρώ (μειωμένο), τα οποία διατίθενται από τα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. ΑΕ (λεωφορεία, τρόλεϊ) και ΣΤΑ.ΣΥ. ΑΕ (Μετρό, Ηλεκτρικός, Τραμ).

Τα εισιτήρια δεν πωλούνται μεμονωμένα αλλά σε ειδική συσκευασία.

Ενδεχόμενες ελλείψεις σε εκδοτήρια αντιμετωπίζονται άμεσα με εκ νέου παραγγελίες του σχετικού προϊόντος. H δε μεγάλη ζήτηση αποτελεί ένδειξη της επιτυχίας του μέτρου που εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πρόγραμμα ανταμοιβής των χρηστών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και της προσπάθειας του ΟΑΣΑ να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.