Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Οι φήμες για τη νέα λειτουργία που θα προσθέσει το WhatsApp

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι θα αλλάξει στην ανταλλαγή μουσικής.

Χρησιμοποιείται από περισσότερους από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για αποσταλούν μηνύματα, gifs και emoticons από τον έναν στον άλλον, αλλά σύντομα το Whatsapp λέγεται ότι θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να μοιράζονται ακόμη και μουσική μεταξύ τους.

Οι φήμες που αναφέρθηκαν από όσους έχουν πρόσβαση στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής μηνυμάτων που προγραμματίζεται για iOS λένε ότι έχουν βρει το νέο χαρακτηριστικό κρυμμένο μέσα στο λογισμικό. Αυτή η νέα ρύθμιση θα επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τη μουσική που έχουν αποθηκευμένη στις συσκευές τους με τις υπόλοιπες επαφές τους, επιτρέποντας έτσι στους παραλήπτες ακούν την ίδια μουσική στην εφαρμογή. Λένε επίσης ότι η νέα ρύθμιση θα μπορούσε επίσης να επιτρέψει να μοιραστούν τα κομμάτια από την Apple Music αλλά σύμφωνα με άλλες εκθέσεις η είδηση αυτή δεν ισχύει.

Η γνωστή εφαρμογή η οποία ανήκει στον γίγαντα των κοινωνικών δικτύων Facebook δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις φήμες για τη νέα αυτή λειτουργία ανταλλαγής μουσικής και αν τελικά ισχύει, πότε θα λανσαριστεί. Ωστόσο η γερμανική ιστοσελίδα Macerkopf αναφέρει ότι έχει στιγμιότυπα οθόνης της beta εφαρμογής του WhatsApp που υποδηλώνουν ότι η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων εργάζεται πάνω σε ένα νέο χαρακτηριστικό για το μοίρασμα της μουσικής. Προς το παρόν πάντως, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail υπάρχει ήδη η δυνατότητα να μοιραστεί κανείς μουσική που έχει τοπικά αποθηκευμένα στο iPhone του αλλά αυτό θα εξελιχθεί με την αλλαγή λογισμικού.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.