Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Η νέα αλλαγή του Instagram που θα διευκολύνει τους χρήστες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το καινούργιο εργαλείο για το παγκόσμιο κοινό του.

Το Instagram ανακοίνωσε πρόσφατα ότι έφτασε τα 500 εκατομμύρια χρήστες, με το 80% να ζει έξω από τις ΗΠΑ.

Με ένα τέτοιο διεθνές κοινό, το κοινωνικό δίκτυο υποστηρίζει 24 διαφορετικές γλώσσες, αλλά τώρα προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό για να βοηθήσει το παγκόσμιο κοινό να επικοινωνεί με τη βοήθεια ενός εργαλείου. Το Instagram δημοσίευσε μια εικόνα στη σελίδα του αναφέροντας ότι τον επόμενο μήνα, θα υπάρχει ένα κουμπί μετάφρασης για τις δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες σε ξένη γλώσσα.

«Η κοινότητα του Instagram έχει μεγαλώσει πολύ γρήγορα και έχει γίνει περισσότερο παγκόσμια απ' ό,τι φανταζόμασταν ποτέ. Και είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί σύντομα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το πλήρες περιεχόμενο μιας δημοσίευσης και δεν θα έχει σημασία τι γλώσσα μιλάτε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Ένα κουμπί μετάφρασης θα εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις και θα μετατρέπει ένα βιογραφικό, μια λεζάντα ή ένα σχόλιο στην επιλεγμένη γλώσσα σας. Άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, προσφέρουν μια παρόμοια μέθοδο μετάφρασης για να ανταποκριθούν στο διεθνές κοινό των χρηστών τους. Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει δει τη βάση των χρηστών της να υπερδιπλασιάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ περίπου 300 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο επισκίασε σε σύντομο χρονικό διάστημα τους ανταγωνιστές του και ιδιαίτερα το Twitter. Βέβαια το Facebook παραμένει ο γίγαντας των κοινωνικών δικτύων με 1,6 δισεκατομμύρια χρήστες. Ενώ το Instagram ανέφερε ότι το νέο χαρακτηριστικό της μετάφρασης θα είναι διαθέσιμο μέσα στον επόμενο μήνα, δεν είναι σαφής η ημερομηνία κυκλοφορίας του.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.