Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Το τρομακτικό μονοπάτι στα 2.150 μέτρα που προκαλεί ζαλάδα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δείτε το βίντεο με την ακραία διαδρομή.

Αν δεν σας αρέσουν τα μεγάλα ύψη, καλύτερα να μην δείτε το τόλμημα αυτού του άνδρα που περπάτησε σε ένα μονοπάτι στην άκρη του βουνού, στα 2.150 μέτρα.

Η εκπληκτική πορεία στο όρος Hua Shan αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις της περιπέτειας, αλλά δεν είναι κατάλληλο για διασκέδαση και παιχνίδια. Το επισφαλές μονοπάτι είναι για έμπειρους και θαρραλέους.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Αυστραλό λάτρη της περιπέτειας Glenep ο οποίος έφτασε στο επικίνδυνο σημείο μέσα από μια δύσκολη διαδρομή. «Παρακολουθήστε αυτό για να δείτε ολόκληρη την απόσταση και τα ζητήματα που υπάρχουν όταν στο σημείο βρίσκονται πολλοί άνθρωποι την ίδια στιγμή», έγραψε ο ίδιος. Ακόμη και οι πιο έμπειροι και θαρραλέοι παραπαίουν και ο ίδιος αναφέρει ότι γλίστρησε στον πάγο κοντά στο τέλος της διαδρομής.



Ο περιπετειώδης Glenep πρόσθεσε ότι αυτό δεν είναι ένα ακόμη από τα συνηθισμένα βίντεο του και όσοι έχουν υψοφοβία καλύτερα να μην το δουν.

Στο όρος Hua Shan, που βρίσκεται στην επαρχία Shaanxi της Κίνας, έχουν τοποθετηθεί λουκέτα και αλυσίδες σε όλη τη διαδρομή του μονοπατιού.

«Οι επισκέπτες αγοράζουν λουκέτα και τα αφήνουν εκεί, για να κλειδώσουν την αγάπη τους για πάντα. Το νυφικό ζευγάρι δένει τις κορδέλες πάνω σε ένα δέντρο με ένα λουκέτο που έχει χαραγμένα τα ονόματά τους και ρίχνει το κλειδί σε έναν κοντινό ποταμό, κλειδώνοντας τους δεσμούς της αγάπης για πάντα», λέει ο ίδιος, μιλώντας για τις εμπειρίες που έχει ζήσει και δει από κοντά.

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική για πολλούς διαδρομή...




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.